luni, 27 septembrie 2010

PARTENERI

Sursele descrierilor sunt cinemarx. www.cinemagia.ro. www.cinemaxx.ro
Introducere
Aceste este un site non-profit, facut pentru voi, utilizatorii. Aceste filme sunt uploadate de diverse persoane, pe mai multe servere / site-uri de upload de pe net. Noi NU putem garanta integritatea filmelor, disponibilitatea acestora, sau alte astepcte legate de filme. Noi NU sustinem si suntem total impotriva pirateriei, asa ca daca doriti calitate, disponibilitate va recomandam cu cea mai mare caldura sa va CUMPARATI filmele.
Noi nu facem altceva decat sa promovam aceste filme, sa incercam sa convingem utilizatorii ca un film bun merita cumparat.
Va aducem la cunostinta faptul ca fisierele video pe care le gasiti pe acest site nu sunt gazduite de catre noi. Noi doar indexam fisiere gasite pe alte site-uri cum ar fi: megavideo.com, myspace.com, tudou.com, veoh.com, youku.com, youtube.com, si altele. Tocmai din aceasta cauza este posibil ca unele dintre ele sa nu mai fie disponibile dupa o perioada de timp. Echipa noastra face tot posibilul sa inlocuiasca sursa cu una nou gasita pe cat de repede posibil. Ne cerem scuze in avans si rugam vizitatorii sa isi pastreze calmul. Prin urmare, VIDEOTECA nu este responsabil pentru acuratete, conformitate, drepturi de autor, legalitate, decenta, sau orice alt aspect al continutului altor site-uri. Daca aveti probleme juridice va rugam sa contactati proprietarii site-urilor gazda sau a fisierelor respective.
ENG: Please note that video files you find on this site are not hosted by us. We just index files found on other sites such as: megavideo.com, myspace.com, tudou.com, veoh.com, youku.com, youtube.com, and others. Just because of this it is possible that some of them will be unavailable after a while. Our team makes it best to replace the source with another found as quickly as possible. We apologize in advance and ask visitors to be patient. Therefore, vezifilme.ro is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency, or any other aspect of the content of other linked sites. If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners / host sites.
Mentionam ca SITE ul este inca in constructie si de aceea va rugam sa aveti rabdare, vor fi mai multe filme, daca site-ul nu functioneaza cateva ore, nu va impacientati, va reveni cat mai curand posibil, inseamna ca se lucreaza !


Daca sunteti interesati de un schimb de link sau banner cu acest blog -FILM-FAN- lasati un comentariu aici .







videoteca














Pana acum am facut schimb de link cu:


_FEMINITATE_INTIM_eMAGAZIN_


Introducere
Aceste este un site non-profit, facut pentru voi, utilizatorii. Aceste filme sunt uploadate de diverse persoane, pe mai multe servere / site-uri de upload de pe net. Noi NU putem garanta integritatea filmelor, disponibilitatea acestora, sau alte astepcte legate de filme. Noi NU sustinem si suntem total impotriva pirateriei, asa ca daca doriti calitate, disponibilitate va recomandam cu cea mai mare caldura sa va CUMPARATI filmele.
Noi nu facem altceva decat sa promovam aceste filme, sa incercam sa convingem utilizatorii ca un film bun merita cumparat.
Mentionam ca blogul este inca in constructie si de aceea va rugam sa aveti rabdare, vor fi mai multe filme, daca site-ul nu functioneaza cateva ore, nu va impacientati, va reveni cat mai curand posibil, inseamna ca se lucreaza !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu